kicsit édesebben

rólunk

Sugarfondant

Szenvedélyes cukrászati alapanyag gyártók vagyunk … A fondant készítés eredeti ötlete 1960-as években született egy hagyományos cukrászdában – a cél az volt, hogy a marcipán íz megőrzésével, de az anyag textúrájának fejlesztésével megkönnyítsék a sütemények, bevonását, torták burkolását. Az eltelt évek alatt az új alapanyagoknak köszönhetően, valamint sok kísérletezés után született az új recept – ez lett az alapja annak a gyártási technológiának, amelyet manapság is használunk. A hagyományos recept alapján elkészített terméket mára mindenki élvezi függetlenül attól, hogy profi vagy otthoni cukrász.

Mi az a fondant?

A fondant egyfajta cukor tészta, amelyet ki lehet nyújtani, hogy befedje a tortát egy vékony, sima felülülettel. Elsősorban extra finom cukorból, cukor szirupból és természetes gumik speciális keverékéből készül, amelyeket össze gyúrunk, hogy a marcipánhoz hasonló állagot kapjunk.

A Sugar Fondant egy prémium torta burkoló termék, amely sajátos marcipán ízének, könnyű formálhatóságának és selymes textúrájának köszönhetően megtalálta rajongóit mind a cukrászatokban és a szenvedélyes otthoni sütemény készítők körében.

Előnyei:
  • Sima és egyenletes felület, a szájban könnyen olvad
  • Rugalmas, könnyen nyújtható és formázható
  • Hosszú élettartamú termék – könnyen tárolható
  • Szép, jól érezhető marcipán íz
  • Különböző technikák alkalmazásával a fehér szín tökéletesen alkalmas egyedi színek megalkotására
  • A barna színes (ChocoFlex) kivételével, amely magas kakaótartalma miatt intenzív csokoládé ízzel rendelkezik
  • Vegán, glutén-, dió-, tej-, transz-zsír mentes termék.
Sokan készítenek fondant a saját receptjük alapján, de a Sugar fondant használatával a könnyű nyújthatóságával felhasználása időt takarít meg, és lehetővé teszi a könnyű díszítést!

sugár fondant

színpaletta

Dekorációs masszáink 12 alap színben készülnek. Olyan kialakítással, hogy különféle arányú keverékeikből szinte végtelen számú szín legyen előállítható. Termékeink mandula és vanília ízben készülnek. 

Nullam ultrices accumsan velit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim minim veniam quis. Ut enim minim veniam quis nostrud exercitation dolore magna ullamco. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco sed eiusmod tempor ut labore et dolore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.