sugar fondant

színkeverési segédlet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mandulata
piros fondant
Mandulata
pink fondant
Mandulata
lila fondant
Mandulata
sárga fondant
Mandulata
narancs fondant
Mandulata
világoszöld
fondant
Mandulata
zöld fondant
Mandulata
türkiz fondant
Mandulata
kék fondant
Mandulata
csokibarna fondant
Mandulata
fehér fondant
Mandulata
fekete fondant

fondant kisokos

virágbaborulunk

Ha érdekel a fondant virág készítés, akkor jó helyen jársz. Hogy milyen alapanyagok és eszközök kellenek a tökéletes virág elkészítéséhez, azt velünk most megismerheted. A cikkben nem csak az elkészítési útmutató vár. Szín keverési útmutató és anyagmennyiségi kalkulátor is segít a tökéletes kivitelezésben.

mennyi fondantra van szükség?

kalkulátor

Sokszor vetődik fel a kérdés, hogy egy adott méretű torta fondantos leburkolására mekkora mennyiség szükséges. Persze egy idő után az ember rájön, mennyit is kell használni, de addig is ezzel a kis kalkulátorral próbálunk segíteni. A burkolók mennyisége függ attól, hogy ki milyen vastagra nyújtja, illetve attól is, hogy valaki mennyire gyakorlott a burkolásban. A burkolóknál megadott mennyiség ráhagyással lett számolva, mivel nagyobbra kell nyújtani a masszát, mint amit ténylegesen felvesz a torta.

A tortaburkolókat kb. 3-4 mm vastagra kell kinyújtani. A sokkal vékonyabb, és sokkal vastagabb sem jó, mivel ugyanazok a buktatók fennállnak, ráncosodik, nehezen lehet igazítani, szakad.

Torta mérete

A torta magassága:

A torta szélessége:

Szükséges fondant mennyiség 3 mm vékonyra nyújtva:

Kör alakú
torta esetén:

Négyzet alapú
torta esetén:

szorzó:

szorzat:

sugar fondant

hangulatkonzervek